Zo'n 30 jaar geleden heeft de grondlegging plaats gevonden voor wat nu kapsalon GENTLE is. In Utrecht ontsproot het allemaal en een "sterrenteam" onstond aangevoerd door Heidi. Dit team (Heidi, Kim, en Jose ) is tot op heden nog steeds onafscheidelijk.

In het jaar 2010 werd in de zomerzon onder het genot van een drankje op een veranda de beslissing genomen om hun huidig vast dienstverband in te ruilen voor avontuur en stapte Heidi en Kim uit om in Hilversum een in het slop geraakte kapsalon in het winkelcentrum Kerkelanden over te nemen.

Na een grondige facelift met als hoogtepunt een authentieke jaren 50/60 scheer en knip wand ontstond kapsalon GENTLE en bleek al snel een groot succes. Het duurde dan ook niet lang totdat ook Jose het oude team kwam versterken en het voltallig team weer operationeel was maar ditmaal in Hilversum.

Het gedateerde winkelcentrum moest grondig worden verbouwd en na 6 heerlijke jaren in ons hoekje naast de dierenwinkel moest het team wederom verhuizen. Dit keer gelukkig niet ver maar een enorme verbouwing was weer noodzaak en in 2016 opende de kapsalon opnieuw haar deuren. Ditmaal in een geheel nieuwe winkel

Het "sterrenteam" heeft op onze nieuwe lokatie ondertussen een vierde en vijfde "ster" erbij met Manya en Denise. Zij zijn de perfecte aanvulling en maakt het team compleet.